PDA

View Full Version : The Setup Machine Critical error



JohnD
05-02-2003, 01:02 PM
Hey all,
Well I downloaded TSM plug-in to give it a try, but when I go to activate it, I get a critical error. Has anyone solved this problem? Thanks.

John

hrgiger
05-02-2003, 02:52 PM
I personally solved it by buying ACS4 instead. ;)

Sorry, I couldn't be more help John.

Rei
05-03-2003, 10:24 AM
Are you running the right ver of LW, if you are using 7.5b try going back to 7.5, hope this helps.