PDA

View Full Version : Modeler plug in config file?



sonofmickel
09-19-2005, 01:53 PM
Well, now you guys really know that I am a newB! I changed my Lightwave [8] folder to Lightwave8 so that screamernet would work better. Now I do not have access to any of my plugs in Modeler! So, I did the next logical thing - clear the plug ins and re-scan my Lightwave8 folder. WRONG! I now have all my plugs in the Utilities/Plug-ins/Additional. Sweet baby Jesus help me! Can anyone send me their Original LW 8.3 ver 801 plug in config file? Or where do I find it?
A.H.A.

A Mejias
09-19-2005, 05:48 PM
OUCH! Here's what I recommend.

1. Rename the folder back to "Lightwave [8]"

2. Uninstall Lightwave.

3. Reinstal using the new folder name I recommend "Lightwave_8"

4. Reinstall all your LW updates.

5. Backup your config and lic and key files. The manual will tell you where to find them for you version of LW.

6. Reinstall your third party plugins.

7. Backup your config and lic and key files again

Hope that helps.

sonofmickel
09-19-2005, 07:10 PM
Why did Newtek force us to install as LightWave [8]!? I can only instal as it is written on the install disc. This means that I have to rename everything, with quotes,I can not do a custom install either. Why do they do this! It is completey backwards. Their own screamernet tutorial references a path does not exist. Let the re-install nightmare begin.

The reason this started was because I kept getting "invalid file path" syntak errors until I renamed LightWave [8] to Lightwave8. Maybe my computer does not like brackets. Sweet baby Jesus help me.

A Mejias
09-19-2005, 07:31 PM
I had heard that LWSN could now handle spaces in file and path name, but I guess not.

If you're installing the Windows version you should be able to change the installation folder during the installation process. I have no idea what happens during a Mac installation, but I would think you have the same options.

I had the same problem and just reinstalled to C:\Lightwave_8\ insdead of the default C:\Program Files\Lightwave [8]\



Why did Newtek force us to install as LightWave [8]!? I can only instal as it is written on the install disc. This means that I have to rename everything, with quotes,I can not do a custom install either. Why do they do this! It is completey backwards. Their own screamernet tutorial references a path does not exist. Let the re-install nightmare begin.

The reason this started was because I kept getting "invalid file path" syntak errors until I renamed LightWave [8] to Lightwave8. Maybe my computer does not like brackets. Sweet baby Jesus help me.

gjjackson
09-19-2005, 07:41 PM
You could just delete all your config files and re-run the add plugins. You might also want to use the UNC name in adding plugins.

Also when installing just use the browse button and rename the path there.

sonofmickel
09-19-2005, 07:42 PM
LWSN can handle spaces, but it makes it a nightmare with perfect quotes around just the right charachters. It's just that it makes it sooo dificult for beginners to make sense of it all. It only took me two installs to get to C:\Lightwave_8\. The first time I tried to do it a made a mess inside my C:folder.

Thanks for your help, now I am going to try and get screamernet working again. Hey. it's all practice!

Why are there config files all over trhe place?