PDA

View Full Version : Keyframe



pilkiwilky
09-17-2005, 01:16 PM
Is there a way to change all aspects of the keyframe without having to go into the graph editor? I am hoping you can just select the keyframe in the dope track above the timeline in the main window and tell it to be linear like you can in after effects? Anyone?

Dodgy
09-17-2005, 05:44 PM
ctl-g I think is the TCB tool, then lmb alters the Tension, RMB the Bias and ctrl-lmb the Continuity. By making the C -1 you'll get linear in and out of the Key frame. I could write a little Lscript to toggle between types if you want...

pilkiwilky
09-19-2005, 07:18 AM
Man... how did you learn all this stuff?

Dodgy
09-19-2005, 09:12 AM
I have no life...

I just read the manual when I'm bored at work :)