PDA

View Full Version : Taking scene from PC to Mac



noyce
09-10-2005, 05:52 AM
I am working on a short animated cartoon, and have primarily been using a PC. I would like to take my scene and continue working on my new Apple Mac. However,upon sending the files to my new machine the scene no longer behaves. I'm missing entire characters and all there morph mixer movements are missing!!!

Any ideas much appreciated.

toby
09-11-2005, 02:35 AM
I've only had this problem in the other direction!

What I do in this case, which might work for you in reverse, is to open the scene file with BB-Edit Lite (free download), on the Mac, and re-save it, setting the line-break option to DOS - you'd set it to MacIntosh :

noyce
09-12-2005, 01:09 PM
Many thanks! That worked a treat : )

You are a real life saver. :thumbsup:

toby
09-12-2005, 10:33 PM
Really?! Cool!
I'll have to remember that it works both ways...
:beerchug: