PDA

View Full Version : no longer able to customize modeler menu



mabaza
08-18-2005, 08:35 PM
I dont know what changed, but a few weeks ago, I was no longer able to customize modeler menu. I can drag menu entries around but they never actually stay where I drag them. I was able to customize the menu at one point. I tried deleting LWM8.cfg and started over but it made no difference. :help: :help: :help:

evenflcw
08-18-2005, 09:38 PM
This recently introduced odd bug is already reported and discussed. Only way to get around it is to rename each entry you want to move (ie, doubleclick the entry and hit enter to get rid of the dialog box).

mabaza
08-21-2005, 09:38 AM
Thanks evenflcw. That workaround did the trick. I should have searched the forums before posting... :o