PDA

View Full Version : iVGA OUT grayed out



Martin Dolbear
08-18-2005, 07:30 AM
Great work with this upgrade! :thumbsup:

Everything has run flawlessly through the upgrade with the single exception of the iVGA OUT. The iVGA IN handles the signal correctly and we have no problem assigning iVGA IN to the switcher, but the iVGA OUT portion of the panel is completely grayed out and none of the features can be selected. Both sides of the dual head AGP Radeon 9800XT (256MB) - have monitors hooked to them and are working.

With NT4.5 we are using the following:

Alienware Area 51
Configuration:
CPU(s): . . . . . . . . . . . Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.20GHz (x2)
Memory: . . . . . . . . . 2048MB
Hard Drives(s): . . . . .120.1GB, ST3120026AS
DVD-ROM: . . . . . . . . JLMS XJ-HD166S
Video 1&2: AGP Radeon 9800XT (256MB) dual head
Video 3&4: PCI Radeon 9250 (256MB) dual head
Operating System: . . Microsoft Windows XP Professional
BIOS Information: . . Intel Corp. BZ87510A.86A.0068.P14.0309162312 INTEL - 20030916

Martin Dolbear

Martin Dolbear
08-18-2005, 07:51 AM
We found the answer in the preferences panel.

Martin Dolbear

stevestrike
08-18-2005, 09:17 AM
You have to give up one of your monitors. In preferences, choose Monitor 1 and Projector out on Monitor 2.

Ivan
08-18-2005, 09:46 AM
I just had a chance to try this feature and it is so cool. Can't wait till I get to use it in real life...

Nice work Newtek!

Ivan

bbeanan
08-18-2005, 11:55 AM
I have not played with it yet but what if you have a 4 output video card? could you assign say monitor 4 to VGA and still have 2 or 3 monitors on your desk.

EanJay
08-18-2005, 12:03 PM
I'm wondering is it would be possible to have a Mac version of the Client software - now that would be handy!

EanJay

Ivan
08-18-2005, 02:05 PM
Yes it would, I second that.

Ivan

Gordon
08-23-2005, 06:14 PM
Not only do you have to set it up in preferences, you must set the nVidia display settings on the VT[4.5] machine to "DualView". This doesn't work on any other nVidia screen setting types.