PDA

View Full Version : where's iVGA?



joelbialek
08-16-2005, 12:07 PM
hello all,

i just installed 4.5 over top of my 4.0 w/sp1. i was most interested in trying out iVGA, so i went right to the manual addendum. it said to look in the VT4/iVGA folder, but it's not there! i did a full system search, and nothing related to iVGA...

any ideas?

thanks.
joel

Ivan
08-16-2005, 12:27 PM
See Paul's answer:

IVGA Link (http://vbulletin.newtek.com/showthread.php?t=39535&highlight=ivga)

Ivan

joelbialek
08-16-2005, 12:39 PM
thanks so much!