PDA

View Full Version : Can not find newtec compressed codec



videoevent
08-14-2005, 04:00 PM
in the documentation i found: the new codec is in drivers/newtek codec but ther is nothing.....where can i find it ??? :vticon:

Jim Capillo
08-14-2005, 04:19 PM
in the documentation i found: the new codec is in drivers/newtek codec but ther is nothing.....where can i find it ??? :vticon:

Should be automatically installed about halfway down the codec list in the record options.

Is it not there?

videoevent
08-15-2005, 12:51 AM
no the is only the uncompressed codec