PDA

View Full Version : Anyone in europe been able to download?



Ross-g
08-13-2005, 05:00 AM
Has anyone been able to download 4.5 from newtek-europe
I have been through the proccess twice but only get as far as a :

vt 4.5 downloading screen.
you can close this window once the download has started

: and nothing happens?

:compbeati

Emile
08-13-2005, 06:12 AM
Maybe Popupblocker!

Ross-g
08-13-2005, 06:15 AM
nope dont have one...
have you downloaded?

Emile
08-13-2005, 06:21 AM
Yes download worked for me.
But now VT output looks like NTSC and a very bad output
Have to go back to VT4..... :thumbsdow

Roland2
08-13-2005, 06:49 AM
I have to set explorer security option to very low, then the download starts,
but what is with the palproblem ? i have not installed 4.5 yet.

Roland

3DBob
08-13-2005, 06:54 AM
Downloaded no problem here - and fast too!

3DBob

Emile
08-13-2005, 06:55 AM
The video output is very bad and has dirty stripes,
like digital faults on the bottom of the screen... :help:

radams
08-14-2005, 01:23 AM
The video output is very bad and has dirty stripes,
like digital faults on the bottom of the screen... :help:

Hi Emile,

you must have VT3 hardware is that correct?

Cheers,

3DBob
08-14-2005, 03:50 AM
I have VT2 hardware and no problem here

3DBob

Harri Raisa
08-14-2005, 04:28 AM
My problem is same as Emiles.

3DBob and Emile,

What is your SX-8 serial. My box says it's # 8.0000000. Is your analog input OK? Do you have NVidia card. I got FX5700, driver 77.72. Is that OK? Was there some issues with that driver?)


Harri

Supermicro, Xeon 2x2,8GHz 1Gb ram, XP sp2, VT[2] card no mods

3DBob
08-14-2005, 06:07 AM
Don't Have SX8, My Graphics card is a NVidia Ti4200 - have to get back to you with the driver version.

Supermicro 2x2.8 Xeon, Win2k SP4, 1.5GB Ram VT[2], 4xU320 74GB Fujitsus

3DBob