PDA

View Full Version : splash screen position



KSTAR
08-12-2005, 07:52 PM
Is there a pop X pop Y command you can configure so you can alter the position of your VT4.5 splash screen upon starting, so its readable on a dual monitor work enviroment?

ScorpioProd
08-12-2005, 07:55 PM
Yeah, I wish there was...

I had to go into one monitor mode for a launch to see it...

The new splash screen is rather more obsured by two monitors than the last one was...

But nope, I don't know any way to fix it.

MBeck
08-12-2005, 09:53 PM
Mine is in my primary monitor.. Hmm...