PDA

View Full Version : New LightWave Site: on a Mac



Brian Arndt
08-11-2005, 02:53 PM
I have recently fixed an issue with Mac IE and Mac Safari where the menus were going all wonky or not showing up at all.

If any of you MAC users could please test the site for me and post if you have any issues or if its working fine, i would really appreciate it. Thanks! ;)

Radamanthys
08-11-2005, 03:02 PM
everything seems fine, using safari 2.0 (412.2) :)


(except if not finding lw 8.5 link is a bug ;) )

Brian Arndt
08-11-2005, 03:22 PM
haha . give us time man , give us time :D

Rabbitroo
08-11-2005, 09:26 PM
Looks great Brian--the menus are doing fine in Safari Version 2.0 (412.2).

Thanks for fixing this up. :thumbsup:

-K

Meshbuilder
08-11-2005, 09:49 PM
In Mac OS X - 10.4.2 (Tiger)

Work really good in Safari 2.0
Work ok in Mac Internet Explorer 5.2
Work ok in Firefox 1.0

Great work! :)

Weepul
08-11-2005, 10:25 PM
The menus look and work better in Safari 1.0.3 now. :)

harlan
08-12-2005, 01:13 AM
Much much better now. I used to get royally pissed with the menu navigation here, but never complained of course. ;) Works great now... thanks.

riki
08-12-2005, 03:58 AM
working okay here in mozilla

squeakybadger
08-12-2005, 05:41 AM
all good in Camino on Tiger 10.4.2

Alliante
08-12-2005, 08:42 AM
Seems fine at first glance on Panther (Server)/Safari 1.3 too!

ackees
08-12-2005, 09:44 AM
Tip
have a simple html link called 'site map' with a map(list) of the whole site with links no picts or fancy script just text and links.

Brian Arndt
08-12-2005, 10:10 AM
i will be adding a site map too, i just had to finish the site before SIGGRAPH :D
to quote the movie hackers:
"Gimme time..."