PDA

View Full Version : Need a horse skeleton that'll work in Motionbuilder...



ece3k
07-28-2005, 11:44 AM
Hello,
3D Dave gave me an awesome set of skelegons that exported from LW and characterized properly in Motion Builder. Now I need the same thing for a quad-ped. Anyone have one?
Erik

WilliamVaughan
07-28-2005, 12:54 PM
check out the LW8 content....there are a few quad rigs on there.

colkai
07-28-2005, 01:44 PM
Search for Cat Skeleton in the MB forums, there is one out there, I used to have it...
Ahh.
Never mind... :)

ece3k
07-28-2005, 03:10 PM
Thanks,
I'll make it work....erasing spine bones now.....I'm surprised no one has a horse out there....Thanks again. Deadline all over me right now.
Erik