PDA

View Full Version : changing textures.



jnddepew
06-17-2005, 05:10 AM
does anyone know how to say have one texture on one frame and another texture on another frame?

thanks in advance!

Wonderpup
06-17-2005, 08:00 AM
Hi jnddepew,

If you put each on a different layer in the surface editor, you could animate the layer opacity over one frame from 100 to 0, to do a quick switch.

toby
06-17-2005, 02:35 PM
The simplest way would be to have a dupicate object with the different surface, then animate dissolve for both of them.