PDA

View Full Version : Image world problem



Erik Boots
05-13-2005, 12:32 PM
I'f started to learn lightwave 7.5 and use the book, inside lightwave 7 from Dan Ablan. In chapter 7 (lightning and atmospheres)/Adding Enviroments, he is talking me trough LW_imageworld. But I can't get any hdri/picture loaded in to imageworld. Dan say ,I need to load imageworld (that works) then I need to double-click it and a requester will apeer where I can upload the image. But all I get are the property settings. And the light probe image says none, if I click or double-click that nothing happens.

What am I doing wrong?

IZZE
05-13-2005, 02:09 PM
load the image as a background image. then set backgound image to none. Then you will be able to load the image on imageworld.

Erik Boots
05-13-2005, 02:43 PM
Thanks, it works. I'll wright it in to the book so I wont forget it.

hunter
05-13-2005, 03:13 PM
You can also manage your images in ... image editor. You can load and replace etc. etc. Once there you can load into image world or anywhere else. :)