PDA

View Full Version : Losing multiple select in Scene Editor 8.2



04-18-2005, 04:11 PM
Just when I'd got used to being able to multiple select & change dozens of lights at once in LW8's scene editor, my LW 8.2 scene editor has stopped letting me select more than one cell at once (not getting the little edit window with it's apply button !)
Have I accidentaly switched something ?

(Dual Athalon, XP)

evenflcw
04-19-2005, 05:06 AM
Rightclick the new selection zone (the thin column to the left of each cell) and pick Adjust Properties panel from the popup menu to have it appear. If you want to alter values using the Adjust Properties panel always pick the cells using in the selection zone.

dslavin
04-21-2005, 04:58 PM
This was driving me crazy as well.
Funny place to hide the "apply properties" panel. Curious why it wasn't left at the bottom of the scene editor (like the old spreadsheet)...

evenflcw
04-21-2005, 05:34 PM
Curious indeed. I dislike the Adjust Property panel being separate and I dislike the fact that it pops up to the top and far right of the Scene Editor window, which basically is as far away as you can come from the Property Sheet! Go figure! Integrated to the bottom of the Scene Editor window is the best place for it!