PDA

View Full Version : Saslite_weight_maps



red fox
04-15-2005, 07:18 AM
Is it possibel to tell saslite to where to grow using a wieght map and not a surface name. If so how would i set one up?

Cheers
Red :confused:

red fox
04-15-2005, 07:21 AM
I should really us spell checker..... :D

Dodgy
04-15-2005, 07:31 AM
You can't use anything other than surfaces in saslite.

red fox
04-15-2005, 07:54 AM
How would you then apply a fall-off to thin out a fur texture? For example face stubble dose not finish with a sharp edge to it gradually falls away around the neck area.

mrunion
04-15-2005, 08:19 AM
Methinks you may need the full Sasquatch animal for that bit-o-trickery.

Dodgy
04-15-2005, 10:32 AM
Yup, weight maps and UV maps etc are only available in Sasquatch full...

UnCommonGrafx
04-15-2005, 10:38 AM
And Golly Gee Worth It!

Mr_Bester
04-15-2005, 11:10 AM
You could try setting your surface-then make a new surface 1 poly ring out from the other surface. Then use the same saslite settings but changing the clumping/coarseness. This may give spread into your first sas surface and spread into your non sas surface.
dug