PDA

View Full Version : HELP! toolbar changed sides for no reason!



illusory
04-07-2005, 04:58 PM
Hi,

On my first attempt to use Maestro, somehow my vertical toolbar in layout (8.2) just arbitrarily decided to move to the right hand side. I have been trying everything, including loading my menu config file, and deleting all the hub entries and rebooting, and nothing will move it back to the left side.

I can't find any mention of how to reposition it in the manual or anywhere else.
This is not how I need to be spending all my time, searching for info on stupid stuff like this!

Please help!!!
NJ

Weetos
04-07-2005, 05:07 PM
General options -> Toolbar position left/right

hopes that helps

illusory
04-07-2005, 05:26 PM
:o yeah, thanks!!!