PDA

View Full Version : Baking procdedural textures?



fabmedia
03-23-2005, 12:01 PM
I'm curious, can you bake a procedural onto an object? Can you choose the output resolution?

ThriJ
03-23-2005, 12:18 PM
Yep, just use Surface Baker.

fabmedia
03-23-2005, 12:24 PM
Perfect! Thank you very much.