PDA

View Full Version : cloud plane in lw8



monfoodoo
03-14-2005, 10:18 AM
i'm having trouble setting up a cloud plane.i understand the procedural on a plane
but i can't seem to get the transparency setting right.(i'm not getting the sky showing through)any help? scott

mattclary
03-14-2005, 10:50 AM
I assume you have set "Raytrace transparency"?

monfoodoo
03-14-2005, 11:29 AM
ok! thanks(again)