PDA

View Full Version : Rope Plug question for those more qualified than me



prospector
03-06-2005, 10:46 AM
When making stranded wire,how do I get thier strands to more closely follow the guide.
I can do it by thickening the strands (they fill the space where guide is), but can't find way to do it and keep strands thin.

Didn't see anything in manual.

And also where is the preset dropdown list on numeric panel?
checked everywhere and can't find that either.
Manual says it's there (somewhere).
My interface is NOT like the one in manual.


See..I DO look at manuals :D

Thanks

prospector
03-06-2005, 10:50 AM
OOPS!!!
Forget the preset question...... :o

The numeric panel doesn't auto open to fullest, and didn't even think of that :o

Karmacop
03-06-2005, 03:49 PM
If you need the rope to follow the surface more than all you need to do is *** more points to your guide polys.

I'm fairly sure presets don't work in the demo version, only the full version.

And sometimes the interface doesn't open up fully with me either, but only sometimes ... I should go tell Norm :)

prospector
03-06-2005, 05:44 PM
No I mean to close the inside to more closely follow the guide. I can make them touch in center by making strands bigger but how to keep close with small strands?
like in pic;

ThriJ
03-06-2005, 06:03 PM
Make the overall rope size smaller as you make the strands bigger.

The result is that the strands are the same size but closer.

Karmacop
03-06-2005, 06:10 PM
Ok, Norm said he can't do anything about the interface issue, that's a Lightwave thing, and he doesn't know what it's happening.

And yeah, do what ThriJ said :)

prospector
03-06-2005, 10:46 PM
WooHoo
It was the scale button
defaults to 3 in but I was looking to get a 1/16 wire size.
Now I gotr it...this is coooolll