PDA

View Full Version : About Fprime



chemaelizondo
02-24-2005, 11:21 AM
Hi guys.

Does any one know if Fprime runs well on a Mac with the following charateristics?
I asume it does, but I want to be sure before I make the investment.

Im currently working with LW8.2 on a iMac G5, with a NVIDIA GeForce FX 5200 Ultra video card.
600+ Mb Ram.

Thanks.

JM
:D

PeteS
02-26-2005, 10:52 PM
should be no problems!

may want to p your RAM eventually ; )

kfinla
02-27-2005, 08:18 PM
I think there are minor issues with fprime and LW 8.2 - like the plugin not saving with the scene.. but should be fine otherwise on your setup.. more rams is always good