PDA

View Full Version : Shaded wireframe



shockwave
02-21-2005, 06:11 PM
This may seem like a dumb question but I would like to like to render an object as a shaded wireframe but can only seem to render wireframe only. I have changed its settings in the scene editor but nothing changed in the camera view or renders. I hate the idea of using screen shots from modeller and I am getting a few requests for wireframes of a model that i am doing now.
Thanks in advance :D

Kurtis
02-21-2005, 07:14 PM
shockwave,

I believe you're going to need to use the various edge shading options under the Edges tab on the Object Properties panel in Layout, to get the effect you want.

shockwave
02-21-2005, 08:51 PM
Worked great! Thanks Kurtis for the quick reply and the help. :D