PDA

View Full Version : Fprime VS lightwave!!!!!



dilaima
02-21-2005, 04:26 PM
lately I used to use Fprime for setting up, and then render with native engine, but when I realized a lack in radiosity fill in lightwave, I tried this comparison and get this result.
Why is this difference in filling depth?

Ztreem
02-21-2005, 04:42 PM
You can't compare a interpolated radiosity render with a montecarlo render.
Use montecarlo in LW and then compare the two and see if it's a big difference, I doubt it.

WizCraker
02-21-2005, 10:45 PM
You might want to do it while you are sleeping. Lightwave takes a little longer with MC.

Captain Obvious
02-22-2005, 04:32 AM
Interpolated radiosity requires a little tweaking to do it justice. Oh, and it needs motion blur.

Intuition
02-22-2005, 11:05 AM
Also, do you have reduce noise turned on in the native render?

Maybe you should switch it off for raw comparison.