PDA

View Full Version : fresh install of VT2



RichRidolfino
04-17-2003, 06:01 AM
I currently have no Toaster software installed on my system. Can I just install 3890 or do I have to go to an earlier version and work my way up to 3890?

Paul Lara
04-17-2003, 06:05 AM
If you have 3890 on a CD from NewTek, you can install that. If not, install whatever build you were provided on CD, and then install 3890 on top of that.

RichRidolfino
04-17-2003, 06:17 AM
Thanks Paul. Sounds like you guys had a good show in Las Vegas.
I'm looking forward to VT3. Congrats