PDA

View Full Version : Make Skelegons Command in Modeler



Lowly Designer
02-12-2005, 03:17 PM
Hi guys,

I'm looking for the 'Make skelegons' Command within modeler (8.2) that the help system refers too when creating skelegons using a row of points.

Can someone help me make a row of points into skelegons?

any help appreciated!!! :-)

toby
02-12-2005, 04:48 PM
It's under 'setup/skelegons/Make skelegons'. It seems to work with polygons instead of points.

Lowly Designer
02-12-2005, 05:43 PM
Can't see it in the setup menu in modeler, I only have these ones see image.

toby
02-12-2005, 06:09 PM
Yea - everybody's config is different, you can hunt for it in your 'Configure menus' window - you can try the 'Default' preset if all else fails. Are you using your own config or is it the default menu? Could it be under that 'more' button?

Lowly Designer
02-12-2005, 08:09 PM
I found it using the search facility in menu commands dialog, just got to learn how to use it. :-)

Cheers!!!