PDA

View Full Version : VT[4] - Per clip blur shifts image



Michael Englyst
02-09-2005, 02:12 AM
Hi folks.

Just got my Hardware Trade-In upgrade from NewTek Europe.

Still got lockup problems and tech support doesn't know what to make of it... Oh well..

I've been using the per-clip blur in the control tree and I notice that when applying blur on the Y axis to a PAL image (720x576) the image jumps upwards a few pixels. If I have the value at 0 it stays where it's supposed to. But tweaking it to 0.06 the image shifts upwards. Is this going to be fixed in the next SP?

Thanks..

ted
02-09-2005, 11:53 AM
I could be wrong, (not the first time), but to me, if you blur on the Y axis, you would expect a slight shift up or down since that is the Y axis. It is blending up or down.

Michael Englyst
02-09-2005, 05:40 PM
Well, I expected the image to stay in place. It's shifting 2 pixels up, no matter how much blur is used. I still believe it's a bug.