PDA

View Full Version : render help



abysmalgail
02-01-2005, 11:12 AM
how can i save a renderd image in 800x600 or higher resolution. and i'v already selected the camera and pressed 'p and changed it there but when i press 'f9 its still at 600x400 something resolution. Doesn't work . can't i somehow change the framesize of the render 'frame' :rolleyes:

Silkrooster
02-01-2005, 05:20 PM
Could you do a screen capture of your camera properties when you try to render to 600x800 and post it? Do you have more than one camera set up?
Silk

toby
02-02-2005, 10:46 AM
Check that you have 'Image Viewer' on instead of 'View render in progress' (render options). 'Image Viewer' will give you the full frame while 'View render in progress' will show you 640x480 max.