PDA

View Full Version : [FEATURE REQUEST] Surface Editor



CAClark
01-27-2005, 11:42 AM
I think it would be mighty cool & handy if it were possible to 'lock' individual surface names within the surface editor, in the same way you can lock layers in Photoshop. It would avoid surfaces being either accidentally edited, or if they were 'securable' it would prevent final assets from being edited in terms of surfaces.

Cheers!

hrgiger
01-27-2005, 11:54 AM
Definately!

colkai
01-28-2005, 02:54 AM
Excellent suggestion!
I have lost count of the number of times I've pasted a surface when I meant to select copy.

I would still like the old 'last 6 variations' thing we used to have with 5.6 as well - presets are cool - but sometimes having that scratchpad was real useful.

3dworks
01-28-2005, 02:56 AM
very good request!!

Kuzey
01-28-2005, 03:28 AM
Cool!!

It would be great if we can aslo group surface names, say if we had a character we could create a group called head and have all the relevant surface names inside that etc.

:)


Kuzey

Karmacop
01-28-2005, 06:26 AM
I'm sure we all agree with that Kuzey :)