PDA

View Full Version : urgent !!! for 8.2 review need bug confirmation



xtrm3d
01-23-2005, 01:59 PM
hi guys ,
writing a review of lightwave 8.2 for a magazine ..
want to write a fair review ..beside of the good stuff i would have to speack about the bad and brocken stuff but i want to stay fair and speack about only the confirmed bug , or at least the one that have been experienced by a lot of user could you tell me wich bug is really confirmed ?

beside of that ..
open your layout .. add a null object , go to fog and volumetric option and add hyervoxel .. boum crash .. :-( ( at least for me ..)

can any one confirm ?

thx a lot

Hoopti
01-23-2005, 02:02 PM
Not here, are you running any of the visual texturer plugins? If so, make sure you're up to at least version 1.22 on them.

Hoop

xtrm3d
01-23-2005, 02:06 PM
nope.. no plugin ..
just a fresh install of 8 updated to 8.1 and updated agin to 8.2
:-(

thanx for the qick reply

noiseboy
01-23-2005, 02:12 PM
Doesnt crash here Mac Os 10.3.7, but you didn't mention which platform

Wickster
01-23-2005, 02:17 PM
nope, no crash here either, and i upgrade how you just did also: 8.0 > 8.01 > 8.2.

system spec:
custom built
supermicro MB
dual 2.4GHz xeons
512MB 800MHz RDRAM (RIMMS)
ATI Radeon 9000 w/ 128MB
Dual 17in CRT @ 1280X1024

Lito
01-23-2005, 02:43 PM
No crash here either.

Just want to add, did you delete all your config's and start from scratch? I had some crashing problems when I aborted rendering because of corrupted configs.

cresshead
01-23-2005, 03:05 PM
no crash here either...followed your example...renders fine.

this screen grab was from running on my net computer [dell700 P3] on win 98se
also ran it on win2000...no problemo.

mouse_art
01-23-2005, 03:19 PM
No problems with HVs here.

UnCommonGrafx
01-23-2005, 03:37 PM
Nope, been playing with this no less:
http://www.cgtalk.com/showthread.php?t=203932

papou
01-24-2005, 01:26 AM
no crash here.

(sinon lw8.2 semble avoir des problemes de compatibilité a cause de la reecriture de certaines de ses parties... )

DigiLusionist
01-24-2005, 01:26 AM
Didn't crash for me. I'm on WinXP Pro, using an ATI Radeon X800 XT.

I added funky settings to the HV and in the Render panel turned on Trace Reflection, Trace Transparency, and Trace Shadow.

MrWyatt
01-24-2005, 01:48 AM
no crash here too.

is that review for digital production?

xtrm3d
01-24-2005, 02:14 PM
thanx for the reply , apreciate


yes that a review for the digital production