PDA

View Full Version : Sharp creases dosnt work in 8.2



TommyS
01-20-2005, 07:59 AM
Egdes - Sharp creases are broken.
Thay dont work as before,
so if u are cell shade fan, stick to 8.1. :(

http://www.forum3d.kom-net.pl/f3dbb/post_pics/83364_0.jpg

Dodgy
01-20-2005, 10:06 AM
Seems to work for me... Are you doing anything special to your face?

Elmar Moelzer
01-20-2005, 10:43 AM
Hello!
Make sure you set your smoothing- angles correctly.
This has been changed in LW8.2 to better work with the settings for the smoothing- angle in LWs SurfEd.
CU
Elmar

TommyS
01-20-2005, 11:06 AM
k, ive made some test today and ... true, sharp creases are working , but surface smoothig is difrent for them :confused: , thats why i had mess on my render.
For proper results i had to change surface smoothing from 89* to 82*
why that was changed ? : >

http://www.dami.pl/~tommys/temp/Sharp-smth.gif

TommyS
01-20-2005, 11:09 AM
yey Elmar : )
why didnt yu post 2 h sooner : P
hehe.

Elmar Moelzer
01-20-2005, 11:27 AM
Hey Tommy!
Sorry, was busy as you can imagine.
Glad you got it work though.
CU
Elmar

TommyS
01-20-2005, 11:37 AM
nee :) i was so scared its a bug, but now im soooo happy :D
i should made more tests before i started this thread ;)

papou
02-13-2005, 05:27 AM
Yes, it works with a box but it still broken for organic , rounded mesh.

Exception
02-13-2005, 07:31 AM
They were pretty broken before as well. Just in some circumstances they worked okay. They have tried to fix it, and apparently ran into some problems. I believe they are addressing this problem now.
Ive done some research on the subject, Ill check it out for myself. Those cubes are handy though...