PDA

View Full Version : Viper in 8.2



prospector
01-19-2005, 01:12 AM
Can someone give me a clue on how to get textures to show in viper now?
Mine seems to only render base colors and not textures (ie..painted textures)

Dodgy
01-19-2005, 03:24 AM
Are you using sub patch objects in it? In which case you need to set it to 0 render level to see UV data..

prospector
01-19-2005, 04:21 AM
Ahh

Well that looks like crap!
Didn't that work with SubPatch before?
I don't remember it lookin like that?