PDA

View Full Version : Lw8.2 text problems



3djack
01-18-2005, 10:02 PM
Lw8.2 text problems

Panikos
01-18-2005, 10:43 PM
CFG files corruption

Delete CFG Files, and reconfigure.
I've always backup my CFG files in a separate directory with dates.
Some times, lack of memory or a crash can corrupt them, so I am safe.

Good luck
;)

Exper
01-19-2005, 04:10 AM
I'm more than agree... Panikos.

I always store all CFG files (not only LW's ones) out of the main storage system... it's really cool to restore a config with just a simple file copy! :cool:

cgbloke2004
01-19-2005, 10:50 AM
i'd just like to point out that this is not restricted to 8.2

we had the same issues back in 8 and 8.0.1

i cant recall for sure who we got through it, but it wasnt by touching the configs..
[i think it was just a simple reboot of the system]

3djack
01-19-2005, 10:57 AM
thanks guys, the problem is fixed. The problem is not caused by Config file.

Panikos
01-19-2005, 11:06 AM
Just in case ...
Let us know what happened :rolleyes:

JamesCurtis
01-19-2005, 01:34 PM
3djack -

So what was the cause - so we all can know?

3djack
01-19-2005, 08:31 PM
guys, sorry for the late reply. The problem is the shortcut I made. :p
The problem is caused by the parameters of LW shortcut on the desktop. As I installed Lw8.2 in another folder, after I cloned the shortcut of LW8.0 and rename it to 8.2, I only changed "Target", but I forgot to change "Start in", so "Start in" is still pointing to the old LW folder. I don't know why this would happen.
Anyway, the problem ix fixed :D