PDA

View Full Version : Numeric input won't work



Shrubman
04-11-2003, 11:40 AM
Hi all:

Running LW7.5B on Windows XP. I can't activate the numeric input button, either by shortcut or by clicking on the button itself. What to do?

Elmar Moelzer
04-11-2003, 11:44 AM
Hmm, did you check your configs, are all plugins there, is your shortcut assinged properly?
CU
Elmar

Shrubman
04-11-2003, 11:47 AM
Well, I did try trashing all config files. I also reloaded plugins. the funny thing is, the button is not greyed. It appears functional until I try to use it.

Shrubman
04-11-2003, 01:01 PM
Doh: This may all be due to my stupidity. For some reason I thought the numeric input button brought up its own dialog box, but I see the position boxes in lower left highlight when I hit the numeric button. Is this all I should be expecting? If so, sorry for the confusion.

Phil
04-13-2003, 05:56 PM
In modeler, you should get a numeric box, but in Layout, the XYZHPB areas will be activated instead.