PDA

View Full Version : problems in view ports?



naldopr
12-05-2004, 05:20 PM
hi there
I have one problem with the view ports.
I can't see point in the top view, i check the display options view port and the show point is selected, how I can fix this :p ths photo show my problem

also I,m going to get some gig of ram for my g5. is other world computing owc!
a good ram for macintosh? :confused:
well hope some one can help me
thanks
arnaldo

Ge4-ce
12-06-2004, 01:08 AM
Ehm, your top view mode is in smoothshade. It should be in wireframe mode.

About the RAM, I really don't know. I always buy Kingston memory.

toby
12-06-2004, 02:46 PM
I think both viewports are in smooth shade -
Do you have the Nvidia display card in your G5? Try turning on 'simple wirefame points', I think that's the work-around for display problems

I've heard good things about ramjet.com memory, good prices too - when I can afford to upgrade that's what I'm going to try

naldopr
12-06-2004, 10:46 PM
thanks
that was the problem is was on smooth shade :o
jejej
thanks again
arnaldo :p