PDA

View Full Version : world coordinate vs parent coordinate



zyhsu
11-30-2004, 01:57 AM
Hi!

How do I get the world coordinate of an parented object(Because normally we
only get the parent coordiante)

for example, If I parent Camera to a locator, and I rorate the locater, later I want to know the camera world coordiante, How do I do that?

(I try to unparent the camera, but only the Keyframe I am using is right, other
keyframe is wrong!)

Thanks!!

Rory_L
11-30-2004, 04:34 AM
Don`t parent the camera to the null. Use the Follower plugin to constrain it to the null`s position. You can then apply the Motion Baker plugin to the camera and get the world coordinate data that way.

Cheers,

R

zyhsu
11-30-2004, 09:51 PM
Thanks! its help
z.y.Hsu