PDA

View Full Version : CG Newbie Question about saving



Lebowski
11-17-2004, 09:43 AM
I've created a cg, put it on the timeline and then needed to make changes. Is there a way to update the cg clip on the timeline with new changes made? Or do you have to save as another name and replace it on the timeline and create all your fades again?

Jim_C
11-17-2004, 09:50 AM
Save the project using the same name in the CG app. This will rewrite the saved pngs you have on the timeline, SOMETIMES VT will automatically update the old pngs on the timeline with the new, sometimes not,
if not just hold down alt, drag the new png from a filebin and drop it on top of the old png on the timeline, it will replace the png and inherit all its settings such as fades,,,

Lebowski
11-17-2004, 02:55 PM
Thanks, I'll give it a shot...

bradl
11-17-2004, 03:34 PM
...SOMETIMES VT will automatically update the old pngs on the timeline with the new, sometimes not,
if not just hold down alt, drag the new png from a filebin and drop it on top of the old png on the timeline, it will replace the png and inherit all its settings such as fades... We just select, delete, CTRL-Z. Works like a champ for updating and you can do one or all of your CG's. Wish there was a Refresh button or hotkey though...

Jim_C
11-17-2004, 03:45 PM
select, delete, CTRL-Z


Sweeeet.

:cool: