PDA

View Full Version : Texturing question...



kim_beta
04-09-2003, 08:24 AM
Hi all,

Is there anyway I can apply a quicktime movie as a texture? I want to apply a texture on two polygons. It is basically box with textures applied to each two polygons. Do you know if this is possible? All answers appreciated.

Best,

Kim

Ari Danesh
04-09-2003, 08:44 AM
Just load your QT movie just like you would load any other still image in the Surface editor. You can then go into Image Editor and edit the frame you want the movie to start and end and if you want it to loop

mlinde
04-09-2003, 09:47 AM
There are issues with framerates and QT movies (if you want other than 30 fps). I'd recommend using an image sequence as the surface. If you have a QT movie already, use QT Pro to export it as an image sequence, and use that as the surface instead. (my 2 cents)...

kim_beta
04-10-2003, 04:58 AM
Thanks a bunch!

I have a quicktime movie playing at 25 fps. So I guess that I'll go ahead and create an image sequence...

Cheers!

/Kim