PDA

View Full Version : How to disable hub again?



Ge4-ce
11-08-2004, 02:41 PM
Sorry, has been posted sometimes here, couldn't find it in the forum anymore.

how did you disable the hub again on MacOS X?

I know you have to type something in your hub or layout cmndline, but I forgot what it was..

murdoch
11-08-2004, 05:45 PM
LightWave folder > Programs > LightWave cmdLine - open in a text editor and type

-0

then save. Ditto for Modeler cmdLine. I have Hub On & Hub Off folders with corresponding command line files in each. Just drag them out/put them away whenever I want to toggle between Hub On/Off. Still on 7.5 though.

toby
11-08-2004, 06:30 PM
I prefer to just pull the Hub app out of the programs folder