PDA

View Full Version : Rotational Problem?



Lottmedia
10-10-2004, 05:33 PM
OK guys, maby I'm being a bloody minded idiot here, but for some reason now every time I try to rotate "y" something, it only rotates around 0,0,0 and not the point where I have the cursor (which is what it has always done for me). It's beginning to make me a little crazy in the head as I'm just soooo close to finishing a model. Is there a setting that I've overlooked?

J-Rod

spud_q
10-10-2004, 06:33 PM
At the bottom of the screen in modeler there is a button labeled "Modes" between the "Symmetry" button and the "Cut" button. Choose it and in the popup requester it will allow you to define your action center. In order to manipulate your model from the mouse location choose "Action Center: Mouse" or hit "shift+F5".

Another handy option is Action Center: selection. This will rotate all the geometry around the total selection. Very handy!

Hope this Helps.

Lottmedia
10-10-2004, 07:48 PM
spud_q, you're the greatest. That's it. Too much partying back in college. You don't know where my keys are too, do ya...