PDA

View Full Version : SubPatch prob



jin'a
09-21-2004, 04:50 PM
okay, so there I was, minding m own bussiness, quickly trying to zip of a nice head, and half way through making it this happens.

I was switching alot between normal and SubPatch mode, and for some reason all the polys seem to have detached or something!! as if you have to seperate polys without attaching the points, however I have checked and alll the points are attached!!

Can anyone help me!! I've closed down modeller and reopened it, closed down the hub and reopened that..etc. Any ideas??

jin'a
09-21-2004, 04:52 PM
looking more closely, the polygons seem to have replicated about 5 times each, some flipped others not!! I have no idea whats going on!!

jin'a
09-21-2004, 05:04 PM
my fault!! I'm being silly. There's nothing wrong with the program, I simply had cloned by accident the model lots of time, by using the "Unmirror-Domirror" plugin. This had resulted in the multiple polys between the points, and thus the weird look when SubPatched.

Sorry for wasting a thread!! :D