PDA

View Full Version : sasquatch problem



guik
09-21-2004, 02:03 AM
hie!
i don't manage to make this plug in work (i've added it in the layout). In fact, i've read several tutorial but none of them explain how we can make this fonction effective(it just deals with the settings...)
any helps or links?
Guik

Dodgy
09-21-2004, 03:11 AM
Have you added it both as a displacement plugin AND a post processing pixel filter?

guik
09-21-2004, 03:42 AM
i added first as a plug in then i check "image processing" -> add pixel filter ( so as this fonction to be activated)
my problem is to know how to use it afterthat (do i have to apply sasquatch to a texture or a map... don't find any tutorial which explains the way to use it(and not to set up the parameters...))