PDA

View Full Version : a question about modelers polygons



khalid
09-11-2004, 08:16 AM
Hi all,
After I have created a my 3-D model that is detail and finished, Is there an option in modeler to reduce the numbers of polygons with the same overall existing shape that was created-?? to be able to use for a Game-!!

Or maybe converting the high quality rigged character to low polygons to control it in the animation development stage, and then using the high res for the final results-!!

Thanks,

Jalle
09-11-2004, 09:21 AM
Have You tried Marvin Landis' qemLOSS3 ?
http://amber.rc.arizona.edu/lw/qemloss3.html

Its a great poly-reduction plugin.

/Jalle

khalid
09-11-2004, 09:56 AM
I just installed-!! SHeee!! Dang!!
Thanks a lot man-!! and thank to the developer.

I think will go crazy with It. :D :D :D :D :D :D :D :D!!!!!!!!!

Exception
09-12-2004, 02:43 PM
QemmLoss2 is in Lightwave by default.

edit: oh goody it's free! wow!

yazan
09-15-2004, 08:18 AM
will cost money, but abviously a more professional solution.
http://www.evasion3d.com/mw_intro.html