PDA

View Full Version : New options in viper?



Dodgy
09-03-2004, 06:16 PM
Are the mosaic options and the abikity to resize the viper window new to 8.01? Or has it been so long since I used viper that I didn't notice them there? And it renders background/spherical map refraction too? Or was that available in 8?

Triple G
09-04-2004, 04:44 PM
Well, I'm still using 7.5, but I believe I remember one of the Newtek guys at SIGGRAPH mentioning that Mosaic mode in Viper was new in 8.0.1. As far as resizing it? Well, you've always been able to pick different resolutions, if that's what you mean (e.g. 320x240, 640x480, etc). If you mean manually dragging to resize it...you definitely can't do that in 7.x. Not sure about your other questions.

Lightwolf
09-05-2004, 05:19 AM
Both seem to be a new feature of 8.01.
With resizing he means that you can now actually resize VIPER, and won't have to re-render an imag to continue working with VIPER.

Cheers,
Mike