PDA

View Full Version : Error when rendering



guardonduty
08-25-2004, 08:10 AM
Anyone know the reason for this error after I try to render a frame or scene.

tia

guardonduty
08-25-2004, 08:13 AM
Forget it. I figured it out.

mattclary
08-25-2004, 08:54 AM
That's weird! Doesn't look like it was written by a native English speaker.