PDA

View Full Version : skelegons



carlstar
08-19-2004, 03:25 AM
hey i'm sure this is a real easy thing but i can't for the life of me work out how to conect my skelegons to my model.

i have the skelegons on another layer. i bring them into lightwave and i have forgotten how to conect them to the model. i did the convert skeles into bones but i'm missing something arn't i. i've used skeles once but didn't like them so just morphed and pivoted but i really want to get the hang of these things. IK and all that.

any help would be great. i've looked but have found no help

Axis3d
08-19-2004, 01:12 PM
Cut and paste the skelegons into the same layer as your model, then save. When you convert skelegons to bones in layout, they will automatically affect your model.

carlstar
08-20-2004, 02:49 AM
oh i see. same layer i shall do then.

thanks