PDA

View Full Version : Digital Confusion rendering error ?



Musart
08-14-2004, 09:04 AM
Hi to all,

Anyone knows why do i have sort of transparency polygons when i use Digital Confusion ???

Thanks

Mus

aniboy2000
08-14-2004, 04:28 PM
Can you elaborate on that, maybe show a render?

Try toggling "Render Hidden Geometry" and see if that changes anything.

Musart
08-23-2004, 05:52 PM
Hi thank for answering ...

I was out of town ... sorry...

well, actually this happened once and i had no occurence of this behavior since... strange...

yes i rendered with hidden geometry on.

Thank anyway.

Mus