PDA

View Full Version : No Mirage Display from the DSK



sc73
08-10-2004, 11:12 PM
Hi Guys,
I installed Mirage 1.2 in my VT3 machine and set my preview in Mirage to VT3. In VT3, I could see the Mirage option in my DSK but there is no display in my VT Vision. In Mirage I could see the video from VT3 as my background.

Then I tried AuraVT and it has no problem. Is there anything I need to do to get Mirage out from DSK?

sha

bradl
08-10-2004, 11:45 PM
You need to enable the video out in Mirage. Quick way to get to the Video I/O setup panel is to right-click the "V" button on the main video window in Mirage. Select the Output tab, select VT and enable it.

Ivan
08-11-2004, 01:34 PM
I'm having the same problem. When I open the video IO panel my Device choice is <NONE>. There are no other selections.

Ivan

Jim_C
08-11-2004, 01:52 PM
I had to run the 3rd party installer Ivan. To get mine to show up.
But i have also heard some report they had to uninstall Mirage than reinstall and choose custom install then check the box next to the Toaster.

Jim

Ivan
08-11-2004, 02:46 PM
Thanks, I'll ty that. I did have to re-install once because of a corrupt file in the Particle Effects and I think I did do a custom install the first time.

Ivan