PDA

View Full Version : frame speed



czesiu
08-04-2004, 05:57 AM
Hi e-body,

I need help since I am tired of changing the frame rate speed each time I start the LW Layout.

Does anybody know how to make the LW save the deisred frame speed as Deafult?

I tried but nothing works.

Cheers
czesiu :confused:

Lightwolf
08-04-2004, 06:04 AM
Originally posted by czesiu
Does anybody know how to make the LW save the deisred frame speed as Deafult?

Check for a file called lw3.cfg on your hd (or lw8.cfg if you run LW8).

Open it in a text editor (like notepad), and look for the line
FramesPerSecond 30

Change that to whatever you like.

Cheers,
Mike

czesiu
08-04-2004, 06:55 AM
Hi Mike,

Thanks a lot for the tip.
It worlks fimn now.

Cheers
czesiu :)