PDA

View Full Version : rendered sequence???



nil123
07-21-2004, 04:45 PM
How do I Import rendered sequence in Layout and render animation?

Thanx

riki
07-21-2004, 06:59 PM
There's a good article on this in the LW8 Web Help.

Use the Image Editor to Import your image sequence, use shift-select for multiple files. Obviously they should be numberred
something like this:

myimage_0001.tga
myimage_0002.tga etc

Someone might correct me here if I'm wrong but I think this is how's it's done. Select the first image and change it's type from 'Still' to 'Sequence'.

Then open the Compositing window and choose the 'Sequence' as you background. You may also want to open the Display Options panel, and set it to view background image, then check this through the Camera Viewport as you scrub through the time line.

Silkrooster
07-21-2004, 08:52 PM
You should not have to shift select the files as long as they are numbered. It wouldn't hurt if they were the only file in that directory either.