PDA

View Full Version : Plug-ins problem



art_DA
06-29-2004, 03:15 PM
I have 2 D-Storm plug-ins that I have put into my plug-in folder and they are not showing up in "additional plug-ins" in Layout. Should I just put them in the Animate folder under Plug-ins? I had put UVEdit Pro in the same folder, my plug-ins folder, and it showed up just fine.

Art

Lightwolf
06-29-2004, 03:43 PM
LW doesn't scan the plugins on startup like for example Photoshop (this is why it starts up so quickly).

You'll have to manually add it, press alt-f11 to get to the plugins panel. You'll have to manually locate it on disk (no point in scanning just for a plugin). Then, optionally, use alt-f10 and alt-f9 to assign shortcuts or place them in the menu.

cheers,
Mike

art_DA
06-30-2004, 11:41 AM
Thanks Mike! I'll give it a try.

Art